Mathijs Kleinjans

Mathijs Kleinjans

Manager Bestuursadvisering

Mathijs is onze manager Bestuursadvisering. Hij is sinds 2018 verbonden aan Ruimte in Advies, waar hij tal van opdrachten uitvoerde voor diverse gemeenten. Daarvoor volgde hij het traineeship Richting Zuid van de Provincie Limburg. Per juni 2020 is hij manager van het team Bestuursadvisering en begeleidt en coacht hij zijn teamleden tot de beste versie van zichzelf. Mathijs is afgestudeerd BA Business Administration.

Onze verbindende, doelgerichte, enthousiaste en besluitvaardige Mathijs is bij Ruimte in Advies op zijn plek, doordat het werk gevarieerd is en het de gelegenheid biedt je te ontwikkelen in de richting die jij wil. “Daarnaast is de sfeer binnen de organisatie erg open, je hebt altijd een heel team met uiteenlopende vaardigheden achter je staan die jou ondersteunen bij het zo optimaal mogelijk invullen van jouw opdrachten.”

Als Mathijs niet met zijn honden Els en Floor in de weer is, kun je hem hardlopend of op de fiets in Brunssum vinden. Het zal dan ook niemand verbazen dat hij aan de lat stond van ‘Neem je hond mee naar kantoor’-dag.

Collega’s bellen hem als: Ze willen lunchen of een vraag over procesmanagement hebben.

Gaan we samen aan de slag?